Industriebouw

Plan je de bouw van een industriegebouw zoals een opslagplaats met winkelruimte of een constructie voor de combinatie van productie en kantoor?

 

Als aannemer met 18 jaar ervaring in industriële gebouwen, is Beeuwsaert je ideale partner. Neem contact op en maak kennis met de vakkennis en flexibele daadkracht van ons dynamische team.

Bij Beeuwsaert, aannemer voor industriële gebouwen, kan je terecht voor onder meer:

 

 

Kantoren en bedrijfsgebouwen

 

Breidt uw bedrijf uit? Wil u een nieuw kantoor bouwen?

Bij Beeuwsaert bent u aan het juiste adres voor uw gloednieuw bedrijfspand. In functie van uw vragen en noden ontwerpen we tijdloze bedrijfsgebouwen die de verwachtingen ruim overstijgen. Onze ervaring komt tot uiting in onze diverse realisaties. Zo zijn we erg trots op onze betonnen verwezenlijkingen voor Persona AccountantsUitvaartzorg Commeyne en Vandenbroucke Ramen.

 

 

Magazijnen, opslag en distributie

 

Een doeltreffende logistiek en distributie staat of valt met de efficiëntie van de ondersteunende gebouwen. Bij Beeuwsaert hebben we de nodige expertise in huis om elk type opslagplaats, grote of kleine loods of logistiek centrum te zetten. We bouwden al distributiecentra, magazijnen en hangars voor onder meer SKB Oostende, Bouwpunt Brugge en Hilma Moorslede.

 

 

Productie- en industriehallen

 

Beeuwsaert bouwt ook productie-en industriehallen. Belangrijk hierbij zijn efficiënte keuzes in het ontwerp. We houden steeds rekening met ruimtebesparende maatregelen en streven naar realiseerbare voorstellen met een vaste opleverdatum. Wij bouwden eerder al productieruimtes voor onder meer GM Productions en Survitec Group.

 

 

Showrooms en winkelruimtes

 

Voor het bouwen van showrooms en winkelruimtes houden we steeds rekening met zowel de praktische als de esthetische kant. Zo kan u uw klant verrassen en overtuigen. Neem een kijkje bij onze realisaties voor Deco-Cars en Haelvoet.

 

 

industriebouw Totaalaannemer

 

Als totaalaannemer voor industriebouw, kan u bij Beeuwsaert terecht van ontwerp tot volledige afwerking. U hoeft zich geen zorgen te maken over veiligheidsnormen, budgetbeheersing, duurzaamheid en milieurichtlijnen. Bekijk onze referenties of laat u informeren door onze adviseurs.

 

 

 

Enkele veelgestelde vragen:

 

 

Wat kost een industriegebouw nu precies?

 

Als u interesse heeft of overweegt om een nieuw (klein of groot) bedrijfsgebouw te bouwen wil u natuurlijk ook graag weten hoeveel dit kost. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de kostprijs onder andere afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het gebouw.

Prijzen variëren over het algemeen van € 300 / m² voor een eenvoudig gebouw tot € 650 / m² voor de complexere structuren.

 

 

Hoeveel tijd neemt een industriebouw in beslag?

 

De gemiddelde duurtijd voor de bouw van een bedrijfsgebouw bedraagt een 6-tal maanden. Hierbij neemt de ontwerpfase een 8-tal weken in beslag. Dit is inclusief de nodige tussentijdse besprekingen, het plannen van de bouwfase en het bestellen van materialen. De bouwfase zelf neemt zo’n 4 maanden in beslag. Deze fase omvat het leggen van funderingen en rioleringen tot het bouwen van de structuur, muren, het dak en de bevloering.

 

De totale duurtijd tot het project volledig af is, is afhankelijk van hoeveel afwerking er nog dient te gebeuren van de gesloten ruwbouw. Een sleutel op de deur showroom of kantoorruimte neemt bijvoorbeeld meer afwerkingstijd in beslag dan een magazijn of opslagloods.

 

Een industriebouw verloopt over het algemeen dus veel sneller dan een traditioneel bouwproces. Dit is zo doordat we alles op voorhand uittekenen en produceren in een gesloten fabrieksomgeving. Hierdoor kan de kwaliteit van de productie, maar ook de montage van de stukken veel sneller gebeuren.