Industriebouw & Agrobouw

Beeuwsaert Construct is een bouwfirma gespecialiseerd in het realiseren van​​​​ agrarische en industriële bedrijfsgebouwen. 

 

U kan bij ons terecht voor magazijnen, showrooms, stallen, hangars, bedrijfsgebouwen, kantoorgebouwen… Van kleine tot complexe projecten: we voeren ze uit met de nodige vakkennis, flexibiliteit en bravoure.

 

Ervaren aannemer industriebouw

 

Met meer dan 20 jaar ervaring, beschikt Beeuwsaert over de nodige expertise en knowhow om elk project tot een goed einde te brengen.

 

Dankzij onze vakkennis, nauwgezette dossieropvolging, kwaliteitscontrole en optimale samenwerking binnen ons team en tussen de projectopvolger en bouwheer, slagen we erin om zowel eenvoudige constructies & loodsen als complexe en omvangrijke bedrijfsgebouwen snel en goed te realiseren. Zo verwezenlijken we op jaarbasis zo’n 180 gebouwen, waarvan 5% volledig sleutel op de deur. Van ruwbouw tot afwerking binnenin, inclusief technieken.

 

Meer weten over Beeuwsaert-Construct? Lees verder op de over ons - pagina.

 

 

 

Vlotte realisatie van uw bouwproject

 

Het Beeuwsaert-team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die uw project nauwkeurig uitwerken tot een kwalitatief hoogstaand bedrijfsgebouw.

 

Bij ons is uw project in deskundige handen, van ontwerp tot volledige afwerking. Wij berekenen, tekenen en bouwen agrarische en industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen en normen. Voor elk mogelijk bedrijfsgebouw bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

 

Bij elk project luisteren we eerst naar uw specifieke wensen en denken wij mee met u en de architect. Per project wordt er een projectmanager aangesteld die ervoor zorgt dat het gebouw binnen de vooropgestelde timing en binnen het vooropgestelde budget gerealiseerd wordt. 

 

Onze bouwprojecten worden voornamelijk uitgevoerd in beton en staal, of een combinatie van beiden. Dit kan eventueel aangevuld worden met houten gelamelleerde liggers.

 

Bekijk hier ons portfolio met realisaties in de landbouw en de industriebouw en laat u inspireren.

 

 

 

Uw bedrijfsbouw door ons laten uitvoeren?

 

Bent u op zoek naar de ideale partner voor uw nieuwe bedrijfsgebouw? Dan bent u steeds welkom bij ons. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen en zoeken samen naar de beste, mooiste en meeste praktische oplossing voor uw wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op en maak kennis met de ervaring en flexibele daadkracht van ons dynamische team.

Werken bij

Beeuwsaert construct?

Stuur ons als de bliksem je gegevens door.
We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde vakmensen.