Beeuwsaert Construct ijzersterk in bedrijfsgebouwen

18 jaar ervaring

In 2004 richtten Didier en Jeroen Beeuwsaert samen Beeuwsaert Construct op. Toen al hadden ze allebei jaren ervaring in de bouw van industriële en agrarische gebouwen. Vandaag staan ze aan het hoofd van een bedrijf dat jong is en toch zo’n 160 projecten per jaar realiseert. Denk aan de bouw van stallen, staalconstructies, loodsen en koelruimtes, naast hangarbouw en de bouw van winkelruimtes, kantoorgebouwen en opslagplaatsen.

 

Passie als drijfveer

Vandaag geven Didier en Jeroen met Beeuwsaert Construct, staalfirma BSM en de Waalse firma Jean Simon 150 enthousiaste medewerkers werk in België en Noord-Frankrijk. De sleutel tot dit succes? Een gezonde dosis ondernemeningszin, een no-nonsenseaanpak , een ijzersterk bouwteam en een nauw contact met partners en klanten. Beeuwsaert Construct, dat is de kracht van snelheid, flexibiliteit en kwaliteit, gebundeld in een familiebedrijf. Een groeiend bedrijf met een vooruistrevende visie en innovatieve ingesteldheid.

 

Sterk bouwteam

Het team van Jeroen en Didier bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen die jouw project nauwkeurig uitwerken, aangevuld met een team van vaste onderaannemers. De eigen ontwerp- en studiedienst, de afdeling die instaat voor afbraakwerken en funderingen, het atelier en de montage- en afwerkingsploeg vormen samen een sterke ploeg, die een bedrijfsgebouw realiseert waar je trots op mag zijn.

 

Jarenlange vakkennis

Dankzij de vakkennis, de nauwgezette opvolging van elk dossier, de kwaliteitscontrole en de communicatie binnen het team en tussen de projectopvolger en de bouwheer, slagen we erin zowel eenvoudige constructies als complexe en omvangrijke bedrijfsgebouwen snel en goed te realiseren.

 

Toekomst

Beeuwsaert Construct is een referentie in prefabbouw, en kan na 18 jaar terugblikken op een heel geslaagd parcours, met meer dan 2000 realisaties. Wij blijven groeien en bouwen, ook aan de toekomst.

 

Door het behalen van het EN-1090 certificaat kunnen we elke gefabriceerde staalstructuur een CE-markering meegeven.

Werken bij

Beeuwsaert construct?

Stuur ons als de bliksem je gegevens door.
We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde vakmensen.