Loodsenbouw

Constructie van een loods
 

Uw eigen loods bouwen? Dan bent u aan het juiste adres bij Beeuwsaert-Construct. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van elk type opslagplaats of landbouwloods. We staan u bij gedurende het volledige proces. Vanaf het voorafgaande onderzoek tot aan de laatste afwerking. We hebben onze eigen ontwerp- en studiedienst, een afdeling die instaat voor afbraakwerken en funderingen, een atelier en een een montage- en afwerkingsploeg. Zo vormen we samen een stevige ketting die samen de loods realiseren waar je trots op mag zijn.

 

Bepaal samen met ons het concept, de optimale architectuur en de functionaliteit van de agrarische loods. Wij zorgen met ons 17 jaar ervaring voor een duurzame, onderhoudsvriendelijke loods die voldoet aan alle milieuwetgevingen. Zo bent u steeds zeker van de beste omstandigheden voor uw producten of dieren. Beeuwsaert staat bekend voor het bouwen van alle mogelijke bedrijfsgebouwen. Voor de constructie van een loods moet je dus bij ons zijn.

 

 

Welke loodsen zijn dat zoal?
 

- loodsen voor groenten en aardappelen

- loodsen voor mest en meststoffen

- fruitloodsen

- machineloodsen

- tuinbouwloodsen

- graanloodsen

- loodsen voor andere agrarische producten

 

 

Neem een kijkje bij onze realisaties:
 

Als gevestigde aannemer in agrarische bouw van landbouwloodsen heeft Beeuwsaert een reeks aan uitstekende referenties. Bekijk enkele van onze realisaties bij Verbist – Van Gijsel en Marteco.

Uw loods door ons laten uitvoeren?
 

Bent u op zoek naar de ideale partner voor de bouw van uw nieuwe loods? Wij beantwoorden met veel plezier al uw vragen en zoeken samen naar de beste, mooiste en meeste praktische oplossing voor uw wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op.

 

 

Ervaren totaalaannemer agrarische bouw
 

Bij Beeuwsaert beschikken we over de nodige ervaring, expertise en knowhow om elk project tot een goed einde te brengen. Wij berekenen, tekenen en bouwen agrarische en industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen en normen. Voor elk mogelijk bedrijfsgebouw bent u bij ons aan het juiste adres.

Meer weten over Beeuwsaert-Construct? Lees verder op de over ons - pagina.