Showrooms & Toonzalen bouwen

Nieuwe showroom of toonzaal bouwen?

 

Wil u een nieuwe showroom of toonzaal bouwen? Bij Beeuwsaert-Construct is uw project in deskundige handen, van ontwerp tot volledige afwerking. Met meer dan 17 jaar ervaring, beschikken we over de vereiste expertise en knowhow om uw nieuwe toonzaal te bouwen. Je krijgt immers nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken: een professioneel gebouwde showroom of toonzaal straalt kwaliteit uit naar potentiële klanten.

 

Aangezien elk bedrijf anders is, geven wij telkens advies op maat. Samen brengen we uw wensen in kaart. Hierbij houden we steeds rekening met zowel de praktische als de esthetische kant van uw toonzaal. Wij denken mee met u en de architect. Op basis hiervan maken we een eerste schetsontwerp van uw nieuwe toonzaal die volledig voldoet aan uw wensen. Per project wordt een projectmanager aangesteld die ervoor zorgt dat het gebouw binnen de vooropgestelde timing en binnen het vooropgestelde budget gerealiseerd wordt. 

 

 

BOuw Showrooms voor garages  

 

Bij het bouwen van een showroom voor garages moet je met heel wat zaken rekening houden. De toonzaal moet voldoende plaats bieden om een arsenaal aan auto's ten toon te stellen. Daarnaast moet de showroom zodanig afgewerkt zijn dat alle aandacht naar de auto's gaat. Dat doe je met een hoogwaardige afwerking. Toonzalen zijn vaak grote en hoge ruimtes, waardoor het belangrijk is om te zorgen voor een goede akoestiek door middel van wand- en plafondsystemen.

 

 

Neem een kijkje bij onze toonzaal realisaties:

 

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan zeker eens onderstaande showroom-referenties

Uw showroom of toonzaal door ons laten uitvoeren?

 

Bent u op zoek naar de ideale partner voor uw nieuwe toonzaal of showroom? Dan bent u steeds welkom bij Beeuwsaert. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen en zoeken samen naar de beste, mooiste en meeste praktische oplossing voor uw wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op en maak kennis met de ervaring en flexibele daadkracht van ons dynamische team. 

 

 

Ervaren aannemer industriebouw

 

Bij Beeuwsaert beschikken we over de nodige ervaring, expertise en knowhow om elk project tot een goed einde te brengen. Wij berekenen, tekenen en bouwen agrarische en industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen en normen. Voor elk mogelijk bedrijfsgebouw bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Meer weten over Beeuwsaert-Construct? Lees verder op de over ons - pagina.