Kantoorgebouw

EEN NIEUW kantoorgebouw BOUWEN?

 

Wilt u uw eigen kantoor bouwen? Dan bent u aan het juiste adres bij Beeuwsaert-Construct. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van elk type kantoorgebouw of bedrijfsgebouw. We staan u bij gedurende het volledige bouwproces van uw nieuwbouw kantoor. Vanaf het voorafgaande onderzoek tot aan de laatste afwerking. We hebben onze eigen ontwerp- en studiedienst, een afdeling die instaat voor afbraakwerken en funderingen, een atelier en een een montage- en afwerkingsploeg. Zo vormen we samen een stevige ketting die samen het kantoor realiseren waar je trots op mag zijn.

 

Bepaal samen met ons het concept, de optimale architectuur en de functionaliteit van het kantoor of de kantoren. Wij zorgen met ons 17 jaar ervaring voor een duurzaam, onderhoudsvriendelijk kantoor die voldoet aan alle milieuwetgevingen. Zo bent u steeds zeker van de beste werkomstandigheden. Beeuwsaert staat bekend voor het bouwen van alle mogelijke bedrijfsgebouwen. Voor de constructie van een nieuw kantoorgebouw moet je dus bij ons zijn.

 

 

NEEM EEN KIJKJE BIJ ONZE Kantoorgebouw REALISATIES:

 

Als gevestigde aannemer in de industriebouw van bedrijfsgebouwen en kantoren heeft Beeuwsaert een reeks aan uitstekende referenties. Bekijk enkele van onze realisaties hieronder.

UW kantoorGEBOUW DOOR ONS LATEN UITVOEREN?

 

Zoekt u de ideale partner voor de industriële bouw van kantoorgebouwen? Dan bent u steeds welkom bij ons. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen en zoeken samen naar de beste, mooiste en meeste praktische oplossing voor uw wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op en maak kennis met de ervaring en flexibele daadkracht van ons dynamische team.

 

 

ERVAREN TOTAALAANNEMER INDUSTRIEBOUW

 

Bij Beeuwsaert beschikken we over de nodige ervaring, expertise en knowhow om elk project tot een goed einde te brengen. Wij berekenen, tekenen en bouwen agrarische en industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen en normen. Voor elk mogelijk industrieel gebouw bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Meer weten over Beeuwsaert-Construct? Lees verder op de over ons - pagina.

 

 

Enkele veelgestelde vragen:

 

WAT KOST EEN BEDRIJFSGEBOUW NU PRECIES?

 

Als u interesse heeft of het overweegt om een nieuw bedrijfspand of kantoorgebouw te bouwen wil u natuurlijk ook graag weten hoeveel dit kost. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de kostprijs onder andere afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het gebouw. Prijzen variëren over het algemeen van €300/m² voor een eenvoudig gebouw tot €650/m² voor de complexere structuren.

  

 

HOEVEEL TIJD NEEMT de bouw van EEN kantoorGEBOUW IN BESLAG?

 

De gemiddelde duurtijd bedraagt een 6-tal maanden. Hierbij neemt de ontwerpfase een 8-tal weken in beslag. Dit is inclusief de nodige tussentijdse besprekingen, het plannen van de bouwfase en het bestellen van materialen. De bouwfase zelf neemt zo’n 4 maanden in beslag. Deze fase omvat het leggen van funderingen en rioleringen tot het bouwen van de structuur, muren, het dak en de bevloering.

 

De totale duurtijd tot het project volledig af is, is afhankelijk van hoeveel afwerking er nog dient te gebeuren van de gesloten ruwbouw. Een sleutel op de deur showroom of kantoorruimte neemt bijvoorbeeld meer tijd in beslag dan een magazijn of opslagloods. 

 

Een industriebouw verloopt over het algemeen veel sneller dan een traditioneel bouwproces. Dat komt omdat we alles op voorhand uittekenen en produceren in een gesloten fabrieksomgeving. Hierdoor kan de kwaliteit van de productie maar ook de montage van de stukken veel sneller gebeuren.