Bedrijfsgebouw

Een nieuw bedrijfsgebouw bouwen?

 

Zou u graag een nieuw bedrijfsgebouw bouwen? Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw zaak. Een professioneel gebouwd bedrijfsgebouw straalt kwaliteit uit en je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken bij potentiële klanten. Bij Beeuwsaert-Construct is de bouw van uw bedrijfsgebouw in deskundige handen. Van ontwerp tot volledige afwerking. Met meer dan 17 jaar ervaring beschikken we over de vereiste expertise en knowhow om uw nieuwe bedrijfsgebouw te bouwen die bijdraagt aan een postieve klantbeleving. 

 

Aangezien elk bedrijf anders is, geven wij telkens advies op maat. Samen brengen we uw wensen in kaart. Hierbij houden we steeds rekening met zowel de praktische als de esthetische kant van het bedrijfsgebouw. Wij denken mee met u en de architect. Op basis hiervan maken we een eerste schetsontwerp van uw nieuwe bedrijfsgebouw dat volledig voldoet aan uw wensen. Per project wordt een projectmanager aangesteld die zorgt dat het bedrijfsgebouw binnen de vooropgestelde timing en binnen het vooropgestelde budget gerealiseerd wordt. 

 

 

Neem een kijkje bij onze realisaties:

 

Benieuwd naar onze projecten? Bekijk dan zeker eens onderstaande referenties van bedrijfsgebouwen.

Uw bedrijfsgebouw door ons laten uitvoeren?

 

Zoekt u de ideale partner voor de industriële bouw van bedrijfspanden? Dan bent u steeds welkom bij ons. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen en zoeken samen naar de beste, mooiste en meeste praktische oplossing voor uw wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op en maak kennis met de ervaring en flexibele daadkracht van ons dynamische team.

 

 

Ervaren totaalaannemer industriebouw

 

Bij Beeuwsaert beschikken we over de nodige ervaring, expertise en knowhow om elk project tot een goed einde te brengen. Wij berekenen, tekenen en bouwen agrarische en industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen en normen. Voor elk mogelijk industrieel gebouw bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Meer weten over Beeuwsaert-Construct? Lees verder op de over ons - pagina.

 

 

Enkele veelgestelde vragen:

 

Wat kost een bedrijfsgebouw nu precies?

 

Als u interesse heeft of het overweegt om een nieuw bedrijfspand te bouwen wil u natuurlijk ook graag weten hoeveel dit kost. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de kostprijs onder andere afhankelijk van de grootte en de complexiteit van het gebouw. Prijzen variëren over het algemeen van €300/m² voor een eenvoudig gebouw tot €650/m² voor de complexere structuren.

  

 

Hoeveel tijd neemt een bedrijfsgebouw in beslag?

 

De gemiddelde duurtijd van de bouw van een bedrijfsgebouw bedraagt een 6-tal maanden. Hierbij neemt de ontwerpfase een 8-tal weken in beslag. Dit is inclusief de nodige tussentijdse besprekingen, het plannen van de bouwfase en het bestellen van materialen. De bouwfase zelf neemt zo’n 4 maanden in beslag. Deze fase omvat het leggen van funderingen en rioleringen tot het bouwen van de structuur, muren, het dak en de bevloering.

De totale duurtijd tot het project volledig af is, is afhankelijk van hoeveel afwerking er nog dient te gebeuren van de gesloten ruwbouw. Een sleutel op de deur showroom of kantoorruimte neemt bijvoorbeeld meer tijd in beslag dan een magazijn of opslagloods. 

Een industriebouw verloopt over het algemeen veel sneller dan een traditioneel bouwproces. Dat komt omdat we alles op voorhand uittekenen en produceren in een gesloten fabrieksomgeving. Hierdoor kan de kwaliteit van de productie maar ook de montage van de stukken veel sneller gebeuren.