Stallenbouw

Wil u nieuwe agrarische stallen laten bouwen? Bij Beeuwsaert-Construct is uw project in deskundige handen. Van ontwerp tot volledige afwerking. We hebben onze eigen ontwerp- en studiedienst, een afdeling die instaat voor afbraakwerken en funderingen, een atelier en een een montage- en afwerkingsploeg. Zo vormen we samen een stevige ketting die samen stallen realiseren waar je trots op mag zijn.

 

Aangezien iedereen andere noden heeft, geven wij telkens advies op maat en kan u rekenen op vakkundig maatwerk. Samen brengen we uw wensen in kaart. Hierbij houden we steeds rekening met zowel de praktische als de esthetische kant. Wij zorgen met ons 17 jaar ervaring voor duurzame, onderhoudsvriendelijke stallen met klimatisatie die voldoen aan alle milieuwetgevingen. Zo bent u steeds zeker van de beste omstandigheden voor uw dieren.

 

 

Neem een kijkje bij onze realisaties:

Benieuwd naar eerdere projecten? Bekijk dan zeker onderstaande referenties.

Uw stallen door ons laten uitvoeren?

Bent u op zoek naar de ideale partner voor uw nieuwe stallen? Dan bent u steeds welkom bij Beeuwsaert, uw aannemer voor de bouw van stallen. We beantwoorden met veel plezier al uw vragen en zoeken samen naar de beste, mooiste en meeste praktische oplossing voor uw wensen en verwachtingen. Neem contact met ons op.

 

 

Ervaren aannemer

Bij Beeuwsaert beschikken we over de nodige ervaring, expertise en knowhow om elk project tot een goed einde te brengen. Wij berekenen, tekenen en bouwen agrarische en industriële gebouwen die voldoen aan de strengste eisen en normen. Voor elk mogelijk bedrijfsgebouw bent u bij ons dan ook aan het juiste adres.

Meer weten over Beeuwsaert-Construct? Lees verder op de over ons - pagina.